Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında " Arkadaşım Beraber Mutluyuz Beraber Dertliyiz (Nezaket Ekibi) " Kapsamında Taziye Ziyaretimizi yapıyoruz.

09.03.2024 34

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında " Arkadaşım Beraber Mutluyuz Beraber Dertliyiz (Nezaket Ekibi) " Kapsamında Taziye Ziyaretimizi 3-A sınıfımızda ki Aleyna TERZİOĞLU nun dedesinin vefat etmesi dolayısıyla ailesini ve öğrencimizi ziyaret ettik. Aile ile öncesinden randevu alarak öğrencilerimiz, Danışman Öğretmenimiz Asuman GEZER ve Okul Koordinatörü Arif YAĞCI ile ziyaretimizi yaptık. Ailemiz öğrencilerimizin gelişinden çok mutlu oldu ve rahmetlinin sevdiği yemeklerden olan  su böreğini çocuklarımızıa ikram etme nezaketinde bulundular. Kendilerine tekrar başsağlığı diliyoruz.